Selecteer een pagina

Gelukkige mensen

maken succesvolle bedrijven

Aan de slag met Mensgericht Ondernemen

Samen met jou maken we talent van medewerkers inzichtelijk en zichtbaar. Het resultaat? Betekenisvol ondernemerschap met zelfbewuste medewerkers die bijdragen aan een succesvolle en toekomstbestendige bedrijfsvoering.

De naam zegt het al. Bij Mensgericht Ondernemen staat de mens centraal. Als onderdeel van een gezonde bedrijfsstrategie. Dit omvat het begeleiden en coachen van teams en individuen, maar ook strategie en commercie. Wij helpen je met de vertaalslag naar (commerciële) concepten die aansluiten bij de missie van jouw bedrijf.

“Inge is een kei in het werken met de talenten van mensen en hun potentieel. Daarbij zet ze de waardevolle en krachtige instrumenten van Mensgericht Ondernemen in. Ze weet de materie als geen ander te doorgronden en is echt een inhoudelijk expert!

– Wilma Hanskamp | Talent2use

Wat wij doen

Managementadvies en coaching

Wat is jouw missie? Wie wil jij als ondernemer zijn? Wij helpen je met een toekomstbestendige bedrijfsstrategie. Een waar de mens centraal staat én die zorgt voor een financieel gezonde organisatie.

Talentprofielen en HR-advies

Maak talent inzichtelijk met onze talentprofielen en zichtbaar met onze totaalaanpak. Zo match je de juiste mensen aan je organisatie die bijdragen aan jouw missie. Samen ontwikkelen we een strategie waarbij het aanwezige potentieel optimaal wordt ingezet.

Tools

Met onze tools en gepersonaliseerde dashboards krijg je in één oogopslag inzicht in de talenten en profielen binnen jouw organisatie. Het helpt met het formeren van teams, het maken van keuzes, sturing door je medewerkers en HR. Kortom: eigen regie!

Inzet van profielen en tools

Talenten zijn onderdeel van iemands persoonlijkheid. Ze zijn aangeboren of aangeleerd in de eerste levensjaren. Deze fundamenteel veranderen is een vrijwel onmogelijke opgave. Competenties zijn daarentegen te trainen en kunnen schommelen tussen hoog of laag.

Daarom is het belangrijk om persoonlijke talentkenmerken centraal te stellen! De eerste stap is deze talenten inzichtelijk te maken met onze profielen en tools.

Met het Persoonlijk Talent Profiel krijg je inzicht in je competenties en functioneren. Het Job Profiel laat zien hoe een functie, rol of taak aansluit bij het juiste talent. Het Team Profiel verschaft inzicht in de samenhang tussen de individuele talentprofielen en de wijze waarop het team functioneert. Onze Talent Match is dé innovatie op het gebied van talentgericht werken. Met dit instrument kunnen Job Profielen gematcht worden met de persoonlijke kenmerken van één of meer kandidaten.

Het resultaat van de inzet van onze profielen? Effectiever leren en werken, betere prestaties van de medewerker en meer energie. Bij de medewerker, in het team, in het bedrijf!