Selecteer een pagina

Een ander helpen

begint bij weten waar je eigen kracht ligt

Wij zijn Inge en Martijn

Een ander verder helpen begint bij het weten waar je eigen krachten liggen. Wij geven elkaar de ruimte om vanuit eigen talenten te bouwen aan ons bedrijf. Precies datzelfde willen wij ook leren aan onze klanten. Practice what you preach.

Inge doet dat als autoriteit op het gebied van talentgericht werken en ondernemen. Door mijn allround achtergrond en bagage (bedrijfskunde, HR en training/coaching), zie ik snel waar en hoe elementen samenkomen. Ik vind het mooi als ik dit voor opdrachtgevers inzichtelijk bij elkaar kan brengen. Ik krijg veel energie van het begeleiden en coachen van organisaties, teams en ook individuen. Samen toewerken naar gerichte stappen in ontwikkeling & groei en zichtbaar maken wat er mogelijk is. Dat maakt mijn werk niet alleen heel leuk, maar ook dankbaar omdat je een positief en duurzaam verschil maakt!”   

Inge Jansen – van Ewijk

Martijn weet als geen ander de verbinding te maken tussen strategie, commercie en bedrijfsvoering en de mens binnen de organisatie. Bedrijven hanteren veelal de primaire doelen: winst, groei en continuïteit. Werkplezier, oftewel de factor mens, is naar mijn mening minimaal zo belangrijk. Veel organisaties erkennen dit, maar vragen zich ook af hoe je dit vorm geeft in de praktijk. Daarvoor ontwikkel ik samen met ondernemers mensgerichte concepten. Waarmee we samen kunnen bijdragen aan goed en duurzaam werkgeverschap en gelukkige medewerkers.   Martijn Pott

Ben jij klaar voor Mensgericht Ondernemen?

  • contact@mensgerichtondernemen.nl
  • 06-43075990
  • Stratusplein 6
    3731 XA De Bilt